Avoin työpaikka: Digitaalisen markkinoinnin koordinaattori / spesialisti

Avoin työpaikka: Digitaalisen markkinoinnin koordinaattori / spesialisti

Granite haluaa kiihdyttää hyvässä vauhdissa olevaa kasvua, joten haemme tiimimme vahvistukseksi digimarkkinoijaa vakituiseen työsuhteeseen. Työpaikkana toimii sopimuksen mukaan joko Tampere tai Vantaa.

Riskienhallinta on laaja kokonaisuus, mutta Granite tekee siitä konkreettista ja tuloshakuista. Tätä viestiä me haluamme maailmalle viedä. Tehtävänäsi on tuottaa laadukasta sisältöä, kuten blogeja, aihekuvitusta ja oppaita, yhdessä asiantuntijoidemme kanssa. Julkaisualustana toimii nettisivumme, jonka ylläpidosta ja kehittämisestä vastaat. Vastaat myös markkinointiautomaatiostamme ja konversio-optimoinnista. Asiakasviestintä ja sähköiset uutiskirjeet kuuluvat tontillesi ja toteutat markkinointikampanjoita Linkedinissä, Twitterissä ja Adwordsissa.

Toimit tiiviissä yhteistyössä markkinointia johtavan toimitusjohtajamme kanssa. Visioitte ja sparraatte yhdessä ydinviestit, kampanjat ja markkinoinnin suunnan sekä tavoitteet, jonka jälkeen toteutat itsenäisesti valitut toimenpiteet. Hyödynnät tehtävissäsi omaa osaamistasi, yrityksemme tukea ja eri palveluita. Tavoitteenasi on tuottaa markkinoinnin avulla uusia asiakkaita itsepalvelukanavaamme, jota parhaillaan kovaa vauhtia rakennamme.

Pystyt tuottamaan viimeisteltyä sisältöä eri markkinointikanaviin ja olet työskentelyotteeltasi tarkka. Käytät luontaisesti nettipalveluja (fiverr, transfluent, 99designs, jne) oman työsi tehostamiseksi ja olet valmis opettelemaan lukuisten eri työvälineiden käytön. Tiettyjä kokonaisuuksia voimme hankkia ulkopuolelta ja meillä on hyvä markkinointi-infra jo olemassa, joten kaikkea ei tarvitse osata. Pelkkä asioiden koordinointi ja suunnittelu ei riitä, vaan haemme kykyä viedä asiat käytäntöön.

Tehtävä sopii juuri valmistuneelle tai jo muutaman vuoden soveltuvaa työkokemusta hankkineelle. Olet jo perehtynyt ainakin osaan käyttämistämme työkaluista ja olet kiinnostunut digimarkkinoinnista käytännön tasolla.

 

Mitä tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii?

– Kaupallinen tai teknillis-kaupallinen koulutus, esim. KTM, DI, Tradenomi tai muu soveltuva ylempi tai alempi korkeakoulututkinto

– Visuaalista silmää sekä idearikasta ja tarkkaa työotetta

– Kyky tuottaa laadukasta sisältöä useassa eri formaatissa

– Hyvä kirjallinen englanninkielen taito

– Osaat hyvin ainakin osan seuraavista palveluista/työkaluista: WordPress + SEO, MailChimp, LinkedIn Ads, Twitter Ads, Google Analytics+Adwords, Facebook Ads, Photoshop/GIMP tai vastaava

 

Mistä osaamisesta on lisäksi hyötyä tehtävän kannalta?

– Ymmärrys digitaalisen sisältömarkkinoinnin ja inbound markkinoinnin periaatteista ja näkemystä näiden kehittämisestä.

– Laajempi osaaminen WordPressin teknisestä ylläpidosta ja optimoinnista

– Videokuvaus ja leikkaus

– Muun multimedian tuottaminen ja tähän liittyvät ohjelmat (kuvankaappausvideot jne.)

– Adobe Creative Suiten laajempi osaaminen (kuvankäsittely, taitto, grafiikka jne.)

 


Miten haet tehtävää?

  1. Käytämme rekrytointijärjestelmänä recright.com palvelua. Lähetä hakemuksesi su 7.5.2017 mennessä.
  2. Klikkaa linkkiä ja toimi ohjeiden mukaisesti: https://www.recright.com/careers/fi/granite-grc/digital-marketing-coordinatorspecialist-58ee16b74d8e2d097b47b462
  3. Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esimiehesi, toimitusjohtaja Teppo Kattilakoski (0404124444, teppo@granitegrc.com). Tavoitat Tepon parhaiten iltaisin klo 16-19 ja viikonloppuisin klo 9-19.

Miten rekrytointiprosessi etenee?

  1. Hakemukset sisään 7.5.2017 mennessä
  2. Potentiaaliset hakijat saavat erillisen videohaastattelukutsun 15.5.2017 mennessä
  3. Haastattelut Tampereella maks. 2-3 potentiaalisimman hakijan kanssa 22.-26.5.2017
  4. Tehtävä täytetään mahdollisimman nopeasti

Granite on riskienhallintaan erikoistunut ohjelmistoyritys. Tällä hetkellä dynaamisessa tiimissämme on 13 työntekijää ja kasvamme mukavaa vauhtia. Päätoimipaikkamme on Tampereella. Työilmapiirimme on rento, mutta teemme töitä tosissamme ja tavoitteemme ovat kovat. Haluamme tuottaa asiakkaillemme palveluita korkeilla laatukriteereillä. Liity joukkoomme!