Granite -alusta - Granite

Granite on palvelualusta, joka vie riskienhallinnan käytäntöön

 

Granite on selainpohjainen palvelualusta liiketoiminnan riskien, kyberturvallisuuden ja tietosuojan, sekä työturvallisuuden kehittämiseen. Kehitämme Granite-alustaan jatkuvasti uusia palveluja, jotta asiakasorganisaatiomme voivat hyödyntää alustaamme mahdollisimman kokonaisvaltaisesti liiketoimintansa kehittämisessä. Graniten kehitystyötä ohjaa käyttäjäystävällisyys.

Graniten palvelut on hinnoiteltu kuukausilaskutteisesti ja ne on helppo ottaa käyttöön. Asiakas voi hallita useita palveluja samassa pilvipalvelussa tai omassa on-premise asennuksessa. Toteutamme vuosittain myös kymmeniä täysin asiakaskohtaisesti räätälöityjä ratkaisuja. Palvelujemme lisäksi kumppanimme tarjoavat omia ratkaisujaan ja Graniten käyttöä tukevia konsultointipalveluita.

Lukuisat organisaatiot luottavat Graniteen. Asiakkainamme on yrityksiä ja julkisen sektorin organisaatioita. Vahvimpia asiakassektoreitamme ovat valtionhallinto ja julkishallinto, finanssiala, valmistava- ja prosessiteollisuus, korkea teknologia, sosiaali- ja terveydenhuolto sekä energia-ala. Palveluillamme on jo yli 100.000 käyttäjää. Voit seurata Graniten tarinaa Asiaa riskienhallinnasta -blogimme kautta.

 

Tervetuloa osaksi asiakasyhteisöämme!