ISO 27001 - Tietoturvariskit - Granite

ISO 27001 – Tietoturvariskit

Tietoturvariskit on kaikille ISO 27001 standardista kiinnostuneille yrityksille suunnattu palvelu, jonka avulla tietoturvariskien hallinta onnistuu standardin vaatimusten mukaisesti. Graniten ISO27001- Tietoturvariskit -palvelu sisältää työkalut riskien tunnistamiseen, riskien arviointiin ja hallintatoimenpiteiden seurantaan. Kokeile palvelua ilmaiseksi 14pv ja osta palvelu hintaan 29€/käyttäjä/kk. Laskutetaan kuukausittain.

Aloita ilmainen demo:

Olen lukenut ja hyväksyn Graniten tietosuojakäytännön.

iso27001-fi
deploy

Helppo ja vaivaton käyttöönotto pilvipalveluna

reporting

Automaattinen raportointi

yearly

Riskienhallintatyön kehittämiseen kannustavat toiminnot

secure

Tietoturvallinen alusta & säännöllinen tuotekehitys

usability

Suoraviivainen ja riskienhallintaa edistävä käyttökokemus

responsive

Responsiivinen palvelualusta sujuvoittaa suorittamista

tietoturvariski-screenshot

Kokeile Tietoturvariskit-palveluamme ilmaiseksi

ISO 27001 Tietoturvariskien hallintaan kuuluu riskien tunnistaminen, riskien arviointi ja hallintatoimenpiteiden seuranta. Moderni, digitaalinen palvelu helpottaa ajantasaisen riskitiedon välittämistä koko yrityksen käyttöön ja hallintatoimenpiteiden viemistä käytäntöön. Automaattinen raportointi säästää merkittävästi työaikaa ja pitää yrityksen riskitilanteen ajan tasalla. Voit aloittaa palvelun käytön ostamalla sen verkkokaupastamme.

Tutustu verkkokauppamme toimintaan Usein kysyttyjä kysymyksiä -sivulla.

HELPPO PALVELU PITÄÄ TIETOTURVARISKIT HALLINNASSA

Tietoturvariskien hallinta aloitetaan riskien tunnistamisesta. Riskien tunnistamisen apuna toimii tietoturvariskejä varten kehitetty viitekehys, jonka avulla kaikki näkökulmat tulevat huomioiduiksi ilman että tunnistamiseen kuluu liikaa aikaa. Selkokieliset kuvaukset, esimerkkiriskit ja hyvät ohjeet takaavat keskittymiset merkityksellisiin riskeihin.

Tietoturvariskien tunnistamisen jälkeen riskit arvioidaan ja niille määritellään suoraan ISO 27001 standardissa määritetyt hallintakeinot. Tällöin yritys voi aloittaa ISO 27001 standardiin siirtymisen helposti ja samalla myös varmistaa, että standardin vaatimukset tietoturvariskien hallinnalle täyttyvät.

Tietoturvariskit-palvelu ohjaa tarkastelemaan yrityksen mahdollisia tietoturvaan liittyviä riskejä hyvin laajalla näkökulmalla –  ihmiset, prosessit ja teknologia tulevat huomioiduksi kokonaisuutena. Tietoturvasta tehdään näkyvää automaattisen raportoinnin, kuten riskikartan, riskitrendin ja muiden graafisten yhteenvetojen avulla.

Automaattiset muistutukset auttavat pitämään kiinni hallintatoimenpiteiden aikatauluista ja raportointi tuo selkeästi esiin, mikäli toimenpiteet eivät edisty.

Graniten tietoturvariskit-palvelussa riskejä hallitaan yksinkertaisen käyttöliittymän avulla. Työaikaa ei tuhraannu palvelun käytön opettelemiseen ja myös tekniset asiantuntijat arvostavat sujuvaa käytettävyyttä. Palvelun avulla yrityksen tietoturvariskit saadaan kartoitettua ja ISO 27001 standardin vaatimukset tulevat täytetyksi tietoturvariskien hallinnan osalta. Visuaalisen raportoinnin avulla yrityksen tietoturvariskeihin liittyvää tietoa on helppo jakaa muille yrityksessä.

Voit aloittaa tietoturvariskien hallinnan heti. Ei suunnittelukomiteoita tai loputtomia excel-harjoituksia.

responsive

built on granite

cyber security and privacy made easy!