Käyttäjäkokemus tuotekehityksen moottorina - Graniten versio 7.2. valmistunut - Granite

Käyttäjäkokemus tuotekehityksen moottorina – Graniten versio 7.2. valmistunut

Käyttäjäkokemus tuotekehityksen moottorina – Graniten versio 7.2. valmistunut

Graniten aktiivinen kasvu ja alkava kansainvälistyminen on syksyn ja alkutalven aikana luonut positiivista painetta niin rekrytointi-, asiakaspalvelu- ja tuotekehitysrintamilla. Kokonaisvaltaisen riskienhallinnan vieminen käytännön tasolle on Graniten toimintaa ohjaava peruspilari, ja siksi alustamme ja palveluidemme jouheva ja vaivaton käyttö on keskiössä myös kehitystyömme kaikilla osa-alueilla. Nyt julkaistava, vuoden 2017 viimeinen ohjelmistopäivitys tuo mukanaan muun muassa Graniten historian toistaiseksi merkittävimmän käyttöliittymäuudistuksen.

Vaikka mutkaton ja asiakasyritysten toimintaa käytännössä edistävä käytettävyys ovat järjestelmämme kehityksen perusta, kehitysaskeleiden täsmällistä suuntaa ohjaavat aina todelliset tarpeet ja toiveet asiakasrajapinnassa. Tuloksellisen riskienhallinnan tekeminen ei saa olla vaikeaa ja siksi alustamme käyttöliittymä on nyt kokonaisuudessaan modernisoitu, yksinkertaistettu ja uudistettu entistäkin vaivattomamman käyttäjäkokemuksen vahvistamiseksi. Varsinkin huomattavan muodonmuutoksen kokenut, palvelun aloitus-sivun uusi, selkeämpi rakenne ennätti kerätä kiitosta asiakasyhteisöltämme jo ennen varsinaista julkaisua.

Käyttöliittymäuudistuksen vaikutukset eivät tietenkään ole jääneet vain aloitussivuun ja yksittäisten visuaalisten elementtien silotteluun. Käyttöä helpottavia kehitysratkaisuja on tehty kaikkiin järjestelmämme ominaisuuksiin. Esimerkiksi palvelun raportointinäkymän kehitys on ollut versiossa 7.2. yksi keskeisimmistä hankkeista. Asiakasyhteisömme tarpeet ja toiveet ovat tarjonneet erittäin tärkeitä näkökulmia tuotekehityksemme tueksi, ja osaltaan tuonut korvaamattomia, uusia ratkaisumalleja. Alustamme uudessa versiossa esim. kohdenäkymää on selkiytetty uudella dynaamisella puurakenteella.

Jotta palveluidemme tuottamat tulokset olisivat mahdollisimman tehokkaasti hyödynnettävissä asiakkaidemme liiketoiminnassa, monet käyttöliittymäuudistuksemme ratkaisut ovat tähdänneet kokonaisvaltaisemman ja helpommin ymmärrettävän kokonaiskuvan tuottamiseen ja raportoimiseen. Esimerkiksi riskienarvioinneissa yksittäisen arvioinnin tiedot esitetään yhdessä näkymässä, jolloin arvioinnin edistymisestä ja kerätyistä tiedoista välittyy selkeä kuva prosessin alusta loppuun. Tämä kehitysratkaisu edistää seurantaa ja tehostaa hallinnointiratkaisuja. Kohteen arviointinäkymän kehityksessä avaintekijä on ollut koko kehitystyön ajan kokonaisuuden hahmottamisen helpottaminen navigointia selkiyttämällä.

Lue täydellinen lista muutoksista täällä.

Kokeile palveluamme veloituksetta!

Voit helposti tutustua palveluumme tilaamalla maksuttomat kokeilutunnukset esimerkiksi uuteen Tietosuojan verkkokoulutukseemme. Tietosuojan verkkokoulutus on suunniteltu vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) asettamiin velvoitteisiin.

Aloita ilmainen demo:

Olen lukenut ja hyväksyn Graniten tietosuojakäytännön.

Granite-alustan ja palveluiden kehitys jatkuu myös tulevaisuudessa yhteistyössä asiakasyhteisömme kanssa, käyttäjäkommentteja kuunnellen ja asiakkaidemme tarpeita seuraten. Mikäli sinulla on tarkempia kysymyksiä tai kommentteja uudesta versiosta, niin voit olla yhteydessä ystävälliseen asiakastukeemme tuki@granite.fi. Tuki välittää terveisesi suoraan tuotekehityksemme road-mapille.

Anssi Väisänen
Teknologiajohtaja, Granite Partners

Jos haluat kuulla lisää versiopäivityksestämme tai Graniten tulevaisuuden näkymistä, voit osallistua vuosittaiseen Riskienhallintateot -seminaariimme 25.1.2018.