ERM - kokonaisvaltainen riskienhallinta - Granite

ERM – Kokonaisvaltainen riskienhallinta

Kokonaisvaltainen riskienhallinta sisältää riskien tunnistamisen, arvioinnin ja suunnitelmallisen hallinnan ja seurannan. Palvelu on koko organisaation työkalu strategian ja liiketoimintatavoitteiden saavuttamiseen. Kokeile palvelua ilmaiseksi 14pv ja osta palvelu hintaan 39€/käyttäjä/kk. Laskutetaan kuukausittain.

Aloita ilmainen demo:

Olen lukenut ja hyväksyn Graniten tietosuojakäytännön.

39€/käyttäjä/kuukausi

deploy

Helppo ja vaivaton käyttöönotto pilvipalveluna

reporting

Automaattinen riskirekisteri ohjaa vastuutusta ja helpottaa seurantaa

best-practices

Valmis, parhaat käytännöt sisältävä riskimalli

secure

Tietoturvallinen alusta & säännöllinen tuotekehitys

usability

Suoraviivainen ja käytännönläheinen käyttöliittymä

responsive

Responsiivinen palvelualusta mahdollistaa sujuvat hallintatoimet

erm-kokonaisvaltainen-riskienhallinta-collection-screenshot

Kokonaisvaltainen riskienhallinta selkeänä palveluna

Kokonaisvaltainen riskienhallintapalvelu sisältää työkalut riskien tunnistamiseen, arviointiin ja hallintatoimenpiteiden seurantaan. Moderni, digitaalinen palvelu helpottaa kokonaisuuden ottamista haltuun ja viemistä käytäntöön. Helppokäyttöinen, automaattinen raportointi säästää merkittävästi työaikaa. Voit aloittaa palvelun käytön ostamalla sen verkkokaupastamme.

Tutustu verkkokauppamme toimintaan Usein kysyttyjä kysymyksiä -sivulla.

Käytännönläheisellä riskienhallinnalla parhaat tulokset

Riskienhallinta on osa liiketoimissa jatkuvasti tapahtuvaa päätöksentekoa. Paras tapa saada riskienhallinta osaksi liiketoimintaa on tehdä siitä ymmärrettävää ja selkeää.

Oikeaoppinen riskienhallinta lähtee liikkeelle riskien tunnistamisesta. Riskien tunnistamisen apuna riskienhallintapalvelussamme toimii riskialuejako strategisiin, operatiivisiin, taloudellisiin ja vahinkoriskeihin. Selkokieliset kuvaukset, esimerkkiriskit ja hyvät ohjeet takaavat keskittymisen merkityksellisiin riskeihin.

Riskien tunnistamisen jälkeen riskit arvioidaan ja niille määritetään hallintatoimenpiteet. Riskienhallinnan kriittisin vaihe alkaa tästä – miten saada tärkeät, mutta epävarmoihin tapahtumiin liittyvät toimenpiteet jalkautettua käytännön teoiksi?

Riskienhallinnasta tehdään näkyvää automaattisen raportoinnin, kuten riskikartan, riskitrendin ja muiden graafisten yhteenvetojen avulla. Automaattiset muistutukset auttavat pitämään kiinni hallintatoimenpiteiden aikataulusta ja raportointi tuo myös selkeästi esiin mikäli toimenpiteet eivät edisty. Graniten riskienhallintapalvelussa nämä hyvän riskienhallinnan välineet hallitaan yksinkertaisen käyttöliittymän avulla.

Riskienhallinnan suurimmat hyödyt syntyvät kun riskienhallinnasta saadaan jatkuva prosessi, jossa riskeille suunniteltuja hallintatoimia aidosti seurataan ja toteutetaan. Graniten riskienhallintapalvelu on suunniteltu tekemään tästä kehityksestä mahdollisimman vaivatonta.

Voit aloittaa kokonaisvaltaisen riskienhallinnan heti. Ei suunnittelukomiteoita tai loputtomia excel-harjoituksia. Palvelumme toiminnallisuudet pohjautuvat kansainvälisiin parhaisiin käytäntöihin: COSO ERM ja ISO31000.

Graniten käyttöönotto on ohjannut yrityskulttuuriamme systemaattisemman riskienhallinnan suuntaan ja mahdollistanut sen kehittämisen. Siitä on tullut välttämätön työkalu toimintamme riskienhallinnassa.

Timo Hyttinen
Veikkaus Oy

Graniten palvelut ovat auttaneet meitä vastuuttamaan toimintaamme selkeämmin kuin aiemmin. Nyt näemme, mihin meidän tulee panostaa parhaiden tulosten aikaansaamiseksi.

Anna Tamminen
Pirkanmaan Sairaanhoitopiiri
responsive

built on granite

risk management made easy!