Koneen riskienarviointi - Granite

Työnkoneiden erillinen riskienarviointi lisää työpaikan turvallisuutta

Työkoneiden parissa saattaa sattua niin pieniä kuin suurempia vahinkoja. Graniten koneen riskien arviointipalvelulla voit lisätä työpaikan kokonaisturvallisuutta arvioimalla jokaisesta työkoneesta aiheutuvat riskit erikseen. Kun riskejä on etukäteen arvioitu, niihin osataan myös varautua. Koneen riskienarviointi perustuu työturvallisuuskeskuksen malliratkaisuun. Kokeile palvelua ilmaiseksi 14 päivän ajan ja osta palvelu hintaan 19€/käyttäjä/kk + alv. Laskutetaan kuukausittain.

Aloita ilmainen demo:

Olen lukenut ja hyväksyn Graniten tietosuojakäytännön.

Slider
deploy

Helppo ja vaivaton käyttöönotto pilvipalveluna

reporting

Automaattinen riskirekisteri ohjaa vastuutusta ja helpottaa seurantaa

best-practices

Valmis, parhaat käytännöt sisältävä riskimalli

secure

Tietoturvallinen alusta & säännöllinen tuotekehitys

usability

Suoraviivainen ja käytännönläheinen käyttöliittymä

responsive

Responsiivinen palvelualusta mahdollistaa sujuvat hallintatoimet

koneen-riskienarviointi

Koneiden riskienarviointi helposti toteutettavissa

Koneen riskien arviointipalvelun avulla pystytään helposti ja järjestelmällisesti arvioimaan työpaikan koneiden riskejä. Vaikka useita koneita samanaikaisesti! Graafinen raportointi muodostuu automaattisesti ja raportointi on helppo jakaa koko organisaation kanssa valmiiksi muodostuvien PDF- tai CSV-raportointien avulla. Voit aloittaa palvelun käytön ostamalla sen verkkokaupastamme.

Tutustu verkkokauppamme toimintaan Usein kysyttyjä kysymyksiä -sivulla.

Koneiden riskien arviointipalvelu lisää työntekijöiden turvallisuutta

Koneiden riskien arviointipalvelu lisää työpaikan kokonaisturvallisuutta, kun koneiden aiheuttamiin vaaroihin varaudutaan ennalta. Graniten palvelun avulla jokaisen työpaikan koneiden riskit on helppo arvioida ja mahdolliset toimenpiteet riskien pienentämiseksi määritellä. Riskit myös käytännössä pienenevät, kun työntekijät yhdessä pohtivat mahdollisia riskejä ja osaavat näin varautua myös niihin.

Koneen riskien arviointipalvelu perustuu työturvallisuuskeskuksen malliratkaisuun. Yhden lomakkeen avulla kaikki koneen aiheuttavat vaaratekijät voidaan käydä läpi ennen töiden aloittamista, jolloin koneiden mahdolliset virheet huomataan ajoissa. Selkeän lomakkeen takia kuka tahansa pystyy suorittamaan työkoneen riskienarvioinnin ja määrittelemään korjaavat toimenpiteet.

Koska järjestelmä pitää kirjaa merkinnöistä ja merkintöjen tekijöistä on helppo näyttää, että työpaikalla ollaan varauduttu koneiden aiheuttamiin riskeihin ja vähennetty niitä järjestelmällisesti. Palvelun avulla riskien järjestäminen vakavuusjärjestykseen on helppoa ja resurssien kohdentaminen mahdollista. Työntekijät pystyvät myös arvioimaan riskejä itse samanaikaisesti muiden kanssa, jolloin riskien arviointi on kokonaisvaltaista.

Palvelu muodostaa automaattisesti auditoinneissa, riskeistä ja riskeihin määritellyissä toimenpiteistä raportoinnin joka on helppo tulostaa talteen PDF-muodosta ja seurata riskien ja toimenpiteiden muutosta. Palvelu lähettää automaattisia muistutuksia tehtävistä toimenpiteistä. Raportoinnin voi myös jakaa kahvipöydässä muiden työntekijöiden kanssa. Voi testata ilmaiseksi 14 päivän ajan tai voi ottaa palvelun suoraan käyttöön helposti verkkokauppamme kautta.

responsive

built on granite

risk management made easy!