Riskienhallinta

Systematisoi riskienhallinta ja koordinoi hallintatoimia

Granite tuo selkeästi esiin organisaatiosi riskienhallinnan tilan ja helpottaa riskienhallinnan toimenpiteiden organisointia ja seurantaa. Graniten työkalun avulla voit unohtaa manuaalista ylläpitoa vaativat monimutkaiset taulukkopohjat ja raportoinnin koostamisen eri tiedostoista. Voit keskittyä manuaalisen ylläpidon sijaan siihen mikä tuo tuloksia – riskien hallintatoimien suorittamiseen ja koordinoimiseen.

Tutustu riskienhallinnan moduuleihimme

ERM – kokonaisvaltainen riskienhallinta

erm_finnish

Alkaen 48€ / kk

Graniten kokonaisvaltaisen riskienhallinnan moduulissa riskejä kartoitetaan ja kirjataan yksinkertaisella käyttöliittymällä. Kokonaisvaltaisen riskienhallinnan moduuli kattaa strategiset, operatiiviset, taloudelliset ja vahinkoriskit. Riskeistä luodaan selkeät kuvaukset, riskien vaikutukset ja todennäköisyydet arvioidaan ja riskeille määritetään hallintatoimenpiteet. Automaattinen raportointi tuottaa riskikarttoja ja trendejä, joiden avulla organisaation riskienhallintaa voidaan aidosti johtaa.

Oma riskimalli? Rakennetaan se Graniteen

Autamme sinua räätälöimään juuri omaa riskienhallintamalliasi vastaavan moduulin Graniteen. Mallisi voi olla esim. strategia-, prosessi- tai vaatimuslähtöinen. Ota yhteyttä niin keskustellaan lisää.