Tietoturvallisuus

Hallitse tietoriskejä ja varmista vaatimustenmukaisuus

Graniten valmiiden moduulien avulla voit arvioida organisaatiosi tietoriskejä parhaisiin käytäntöihin pohjautuen ja varmistaa vaatimustenmukaisuuden eri standardeihin. Henkilöstön koulutukseen ja koulutusvelvollisuuden todentamiseen löydät myös valmiit helppokäyttöiset moduulit. Granite sisältää lisäksi useita tietoturvan hallintajärjestelmän vaatimia ominaisuuksia kuten automaattiset ”audit trail” lokitiedot tietoriskeihin tehdyistä muutoksista.

Tutustu tietoturvallisuuden moduuleihimme

Tietoturvan verkkokoulutus

training_finnish

Alkaen 9€ / kk

Täysin itseopiskeluna suoritettava tietoturvakoulutus sisältää turvalliset toimintatavat, jotka jokaisen työntekijän tulee tietää. Koulutuksen läpäisyn varmistavasta lopputestistä muodostetaan automaattisesti suoritusrekisteri ja kattavat raportit. Tietoturvakoulutuksen sisältö on esitetty ymmärrettävästi sekä havainnollistettu esimerkeillä, jotta koulutus sopii jokaiselle työntekijälle. Teknisiä aiheita on vältetty ja tietoturvakoulutus keskittyykin niihin asioihin, joihin työntekijät voivat omilla toimillaan vaikuttaa.

Oma tietoturvallisuuden hallintajärjestelmä? Rakennetaan se Graniteen

Autamme sinua räätälöimään juuri omaa tietoturvallisuuden hallintajärjestelmääsi vastaavat riski- ja vaatimusmoduulit Graniteen. Ota yhteyttä niin keskustellaan lisää.