Projektiriskit - Granite

Projektiriskit

Projektiriskit on palvelu, joka tukee projektien valmistumista ajoissa ja budjetoitujen resurssien puitteissa. Projektien riskienhallintaan sisältyy riskien tunnistaminen, riskien arviointi ja hallintatoimenpiteiden seuranta. Kokeile projektiriskien palvelua ilmaiseksi, ja tee ostopäätös omaan tahtiisi. Kokeile palvelua ilmaiseksi 14pv ja osta palvelu hintaan 19€/käyttäjä/kk. Laskutetaan kuukausittain.

Aloita ilmainen demo:

Olen lukenut ja hyväksyn Graniten tietosuojakäytännön.

projektiriskit
deploy

Helppo ja vaivaton käyttöönotto pilvipalveluna

reporting

Automaattinen riskirekisteri ohjaa vastuutusta ja helpottaa seurantaa

best-practices

Valmis, projektiriskejä varten kehitetty riskimalli

secure

Tietoturvallinen alusta & säännöllinen tuotekehitys

usability

Suoraviivainen ja käytännönläheinen käyttöliittymä

responsive

Responsiivinen palvelualusta mahdollistaa sujuvat hallintatoimet

projekti-riskit-screenshot

Projektiriskien hallinta selkeänä palveluna

Moderni, digitaalinen palvelu helpottaa ajantasaisen riskitiedon välittämistä projektiryhmän jäsenille, ja hallintatoimenpiteiden viemistä käytäntöön. Automaattinen raportointi säästää merkittävästi työaikaa ja pitää projektin riskitilanteen ajan tasalla. Voit aloittaa palvelun käytön ostamalla sen verkkokaupastamme.

Tutustu verkkokauppamme toimintaan Usein kysyttyjä kysymyksiä -sivulla.

Helppo palvelu pitää projektiriskit hallinnassa

Projektiriskien hallinta aloitetaan riskien tunnistamisesta. Riskien tunnistamisen apuna toimii projektiriskejä varten kehitetty viitekehys, jonka avulla kaikki näkökulmat tulevat huomioiduiksi ilman että tunnistamiseen kuuluu liikaa aikaa. Selkokieliset kuvaukset, esimerkkiriskit ja hyvät ohjeet takaavat keskittymisen merkityksellisiin riskeihin.

Projektiriskien tunnistamisen jälkeen riskit arvioidaan ja niille määritetään hallintatoimenpiteet.

Kriittisin vaihe alkaa tästä – miten saada projektin riskit aktiiviseen seurantaan ja niihin liittyvät ongelmat kommunikoitua johdolle? Tyypillisesti projekteissa realisoituvat aina samat riskit eli aikataulu pettää ja budjetti ylittyy.

Projektiriskien hallinta ohjaa tarkastelemaan tehtyjä suunnitelmia ja arvioimaan niiden realistisuutta riskien kautta. Projektin riskeistä tehdään näkyvää automaattisen raportoinnin, kuten riskikartan, riskitrendin ja muiden graafisten yhteenvetojen avulla. Automaattiset muistutukset auttavat pitämään kiinni hallintatoimenpiteiden aikataulusta ja raportointi tuo myös selkeästi esiin mikäli toimenpiteet eivät edisty.

Graniten projektiriskit -palvelussa riskejä hallitaan yksinkertaisen käyttöliittymän avulla. Työaikaa ei tuhraannu palvelun käytön opettelemiseen tai kouluttamiseen. Palvelu auttaa kiinnittämään huomion suurimpiin, projektin etenemistä tai lopputulosta uhkaaviin riskeihin. Visuaalisen raportoinnin avulla reaaliaikainen tilanne on helppo kommunikoida projektin johdolle ja sidosryhmille.

Voit aloittaa projektien riskienhallinnan heti. Ei suunnittelukomiteoita tai loputtomia excel-harjoituksia.

responsive

built on granite

risk management made easy!