Rekrytointi - Granite

Turvallinen tulevaisuus rakennetaan yhdessä.

Maailmassa on paljon epävakautta, turvattomuutta ja riskejä. Me Granitella haluamme tuoda oman panoksemme tilanteen parantamiseksi. Yrityksissä jokainen työntekijä voi vaikuttaa käytännön turvallisuustasoon ja riskien pienentämiseen – he vain tarvitsevat siihen kunnolliset työkalut ja koulutusta oikeisiin toimintatapoihin.

Meidän tehtävämme Granitella on kehittää helppokäyttöisiä työkaluja jokaiselle työntekijälle ja yrityksille niiden koosta riippumatta. Emme palvele vain globaaleja suuryrityksiä, vaikka toki hekin arvostavat ymmärrettäviä ja helppokäyttöisiä työkalujamme. Ehkä juuri tästä syystä Granitea käyttävät niin pienet, muutaman hengen tiimit kuin globaalit kymmenien tuhansien työntekijöiden organisaatiot.

Granite on ohjelmistoyritys, mutta ennen kaikkea Granite on tuoteyritys. Meillä on yksi tuote, Granite palvelualusta, jota kehitämme pitkällä tähtäimellä. Tästä syystä emme etsi urapolkuraketteja, jotka haluavat ylennyksen aina kahden vuoden välein. Me etsimme työntekijöitä, jotka haluavat sitoutua, kasvaa ja onnistua yhdessä. Tekemämme työ on haasteellista, mutta alkuun pääsee hyvin myös ilman kattavaa työkokemusta, jos oppimishalu on kohdallaan. Meillä työntekijät pääsevät hyvin nopeasti vastuullisiin tehtäviin, mutta annamme myös rauhan panostaa ja keskittyä laatuun.

Kasvamme vauhdilla ja etsimme uusia kykyjä ohjelmistokehitykseen, asiantuntijatehtäviin, myyntiin ja markkinointiin viemään Granitea maailmalle. Tule mukaan! Ilmoitamme avoimista työpaikoistamme ensimmäisenä rekrylistallamme. Voit lisätä itsesi listalle tilaamalla rekryuutiskirjeemme sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Töissä Granitella

Tilaa rekry-uutiskirjeemme

Liity postituslistallemme ja saa tietää ensimmäisten joukossa vapaista työpaikoistamme.

Olen lukenut ja hyväksyn Graniten tietosuojakäytännön.