Turvallinen tulevaisuus rakennetaan yhdessä.

Maailmassa on paljon epävakautta, turvattomuutta ja riskejä. Me Granitella haluamme tuoda oman panoksemme tilanteen parantamiseksi. Yrityksissä jokainen työntekijä voi vaikuttaa käytännön turvallisuustasoon ja riskien pienentämiseen – he vain tarvitsevat siihen kunnolliset työkalut ja koulutusta oikeisiin toimintatapoihin.

Meidän tehtävämme Granitella on kehittää helppokäyttöisiä työkaluja jokaiselle työntekijälle ja yrityksille niiden koosta riippumatta. Emme palvele vain globaaleja suuryrityksiä, vaikka toki hekin arvostavat ymmärrettäviä ja helppokäyttöisiä työkalujamme. Ehkä juuri tästä syystä Granitea käyttävät niin pienet, muutaman hengen tiimit kuin globaalit kymmenien tuhansien työntekijöiden organisaatiot.

Granite on ohjelmistoyritys, mutta ennen kaikkea Granite on tuoteyritys. Meillä on yksi tuote, Granite palvelualusta, jota kehitämme pitkällä tähtäimellä. Tästä syystä emme etsi urapolkuraketteja, jotka haluavat ylennyksen aina kahden vuoden välein. Me etsimme työntekijöitä, jotka haluavat sitoutua, kasvaa ja onnistua yhdessä. Tekemämme työ on haasteellista, mutta alkuun pääsee hyvin myös ilman kattavaa työkokemusta, jos oppimishalu on kohdallaan. Meillä työntekijät pääsevät hyvin nopeasti vastuullisiin tehtäviin, mutta annamme myös rauhan panostaa ja keskittyä laatuun.

Kasvamme vauhdilla ja etsimme uusia kykyjä ohjelmistokehitykseen, asiantuntijatehtäviin, myyntiin ja markkinointiin viemään Granitea maailmalle. Tule mukaan! Ilmoitamme avoimista työpaikoistamme ensimmäisenä rekrylistallamme. Voit lisätä itsesi listalle tilaamalla rekryuutiskirjeemme sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Avoimet paikat

Nuorempi Backend-kehittäjä

Backend-kehittäjänä suunnittelet, kehität ja ylläpidät järjestelmämme arkkitehtuuria. Tuotamme yhdessä uusia ominaisuuksia, optimoimme arkkitehtuuria ja toteutamme asiakaskohtaisia toiveita. Toimit läheisessä yhteistyössä muiden tuotekehitystiimin jäsenten kanssa ja pääset kehittämään osaamistasi kokeneen ja ammattitaitoisen tiimin osana. Tehtävään ei sisälly asiakaskontaktia, joten voit keskittyä täysipainoisesti kehitystyöhön.

SQL PHP REST Laravel Lumen JavaScript

Jätä CV:si ja yhteystietosi meille niin olemme yhteydessä: http://bit.ly/2DVupZT

Järjestelmä/DevOps-asiantuntija

Järjestelmä/DevOps-asiantuntijan tehtävässä pääset osaksi teknologiatiimiä, joka vastaa kansainvälisen Saas-palvelumme tuotantoympäristöstä ja sen teknisestä tietoturvasta. Tehtäviisi kuuluu palvelinympäristöjen ylläpito sekä teknisen tietoturvan varmistaminen ja kehittäminen. Lisäksi perehdyt aktiivisesti uusiin teknologiaratkaisuihin ja kehität palvelutuotantomme automatisaatiota pitkäjänteisesti.

PostgreSQL/MySQL Docker Xen VMWare  AD/ADFS Zabbix Ansible Jenkins Azure AWS

Jätä CV:si ja yhteystietosi meille niin olemme yhteydessä: http://bit.ly/2DwTvBB

Kokenut Backend-kehittäjä

Backend-kehittäjän tehtävässä suunnittelet, kehität ja ylläpidät järjestelmämme arkkitehtuuria. Vastuullasi on kehittää uusia ominaisuuksia sekä optimoida ja refaktoroida vanhaa. Toimit läheisessä yhteistyössä muiden teknologiatiimin jäsenten kanssa. Itsepalvelukanavamme kehittyessä palvelutuotannon automaatio, rajapinnat sekä asiakkaan itsepalvelua tukevat ominaisuudet saavat entistä suuremman painopisteen. Tehtävään ei sisälly asiakaskontaktia, joten voit keskittyä täysipainoisesti kehitystyöhön.

SQL PHP REST Laravel Lumen JavaScript

Jätä CV:si ja yhteystietosi meille niin olemme yhteydessä: http://bit.ly/2DwEdwx

Osa-aikatyö: Front-end, Backend, Järjestelmä/DevOps

Meillä on avoimena useita paikkoja teknologiasta kiinnostuneille nuorille lupauksille. Jätä meille hakemus ja kerro millaisista tehtävistä olet kiinnostunut. Sopiva työmäärä on n. 2 pv/vko tai enemmän, riippuen missä vaiheessa opintojasi olet. Räätälöimme tehtävät ja työajat tilanteeseesi sopivaksi. Kesällä pääset tekemään täyttä päivää ja myös lomailemaan omien halujesi mukaan.

Jätä hakemuksesi osoitteessa: http://bit.ly/2DVupZT

Töissä Granitella

Tilaa rekry-uutiskirjeemme

Liity postituslistallemme ja saa tietää ensimmäisten joukossa vapaista työpaikoistamme.


Jätä avoin hakemus

Voit myös jättää meille avoimen hakemuksen. Vastaamme hakemukseesi muutaman arkipäivän kuluessa.