Räätälöity tarjous - Granite

Räätälöity tarjous

Räätälöidään yhdessä tarpeitasi vastaava palvelu

Räätälöidyt ratkaisut ketterälle palvelualustalle

Granite on on selainpohjainen palvelualusta riskienhallinnan, tietoturvallisuuden ja työturvallisuuden kehittämiseen. Toteutamme vuositasolla kymmeniä räätälöityjä ratkaisuja yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Asiakaskohtaiset kustomoidut ominaisuudet

Kehitämme Graniten alustaan jatkuvasti uusia palveluja jotta asiakasorganisaatiomme voivat hyödyntää alustaamme mahdollisimman kokonaisvaltaisesti liiketoimintansa kehittämisessä. Toteutamme asiakaskohtaisia ominaisuuksia ja asiakkaat pääsevät vaikuttamaan tuotekehityksen roadmapiimme.

Kattavat integraatioratkaisut vaivattomasti

Graniten kehitystyötä ohjaa käyttäjäystävällisyys. Toteutamme räätälöityjä palveluja asiakkaan toiveiden mukaisesti. Näihin kuuluvat muun muassa integroinnit muihin tietojärjestelmiin, rajapinnat sekä kustomoidut toiminnallisuudet Granite palvelussa. Toteutamme erilaiset integraatiot ja rajapinnat esimerkiksi ERP ja LMS -järjestelmiin asiakaskohtaisesti. 

Kertakirjautumisesta helpotusta toimintaan, SSO (Single Sign-On)

Ei turhaa häslinkiä käyttäjätunnusten hallintaan. AD/ADFS-integroinnit ja muut SSO-toteutukset ovat meille arkipäivää.

Kieliversiot & historiadata

Granite on monikielinen palvelu. Uusien kieliversioiden lisääminen onnistuu meiltä nopeasti. Voimme tuoda nykyiset datasi Graniteen lähtötilanteeksi, jolloin voit jatkaa käyttöä sujuvasti.

On-Premise asennus & sopimukset

Granite palvelua voi ylläpitää omilla palvelimilla jos pilvipalvelu ei ole mahdollinen. Voimme myös sopia asiakaskohtaisia erikoisjärjestelyjä esim. tietoturvan tai palvelutason osalta.

responsive

built on granite

risk management made easy!