Tietosuojan verkkokoulutus - Granite

Tietosuojan verkkokoulutus

Henkilöstön tietosuojakoulutus on tärkeä osa EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) velvoitteisiin vastaamisessa. Tietosuojakoulutukseen kuuluvista testeistä muodostetaan automaattisesti suoritusrekisteri ja tulosten visuaalinen raportointi – vaatimustenmukaisuus on helppo osoittaa. Kokeile palvelua ilmaiseksi 14pv ja osta palvelu hintaan 3€/käyttäjä/kk + alv. Osta väh. 50, maksat vain 1,5€/käyttäjä/kk. Osta väh. 500, maksat vain 0,75€/käyttäjä/kk. Laskutus vuosittain

Aloita ilmainen demo:

Olen lukenut ja hyväksyn Graniten tietosuojakäytännön.

Aloita nyt3€/käyttäjä/kk + alv. Laskutus vuosittain

deploy

Helppo ja vaivaton käyttöönotto pilvipalveluna

reporting

Automaattinen raportointi & suoritusrekisteri koulutetuista

yearly

Vuosittainen koulutus & perehdytys aina saatavilla

secure

Tietoturvallinen alusta & säännöllinen tuotekehitys

usability

Suoraviivainen ja oppimista edistävä käyttökokemus

responsive

Responsiivinen palvelualusta sujuvoittaa suorittamista

Slider

Tietosuojakoulutus helppona verkkokurssina

EU:n tietosuoja-asetus (GDPR) asettaa organisaatioille merkittäviä velvoitteita. Henkilöstön tietosuojakoulutus on helppo tapa nostaa tietoisuutta henkilötietojen käsittelyn oikeista periaatteista ja samalla osoittaa, että tietosuojan edistämiseksi on tehty konkreettisia toimenpiteitä. Voit aloittaa palvelun käytön ostamalla sen verkkokaupastamme.

Tutustu verkkokauppamme toimintaan Usein kysyttyjä kysymyksiä -sivulla.

Sujuva koulutus luo perustan tietosuojalle

Tietosuojakoulutus on suunniteltu yksinkertaiseksi, jotta työntekijä voi keskittyä olennaiseen.

Tietosuojakoulutuksen lopputestin suorittamisen jälkeen suoritus tallentuu järjestelmään ja työntekijä voi tulostaa itselleen suoritustodistuksen.

Vastuuhenkilöt voivat seurata reaaliajassa tietosuojakoulutuksen etenemistä ja tuloksia. Palvelu myös lähettää automaattisia muistutuksia tietosuojakoulutuksen suorittamisesta.

Tietosuojakoulutus koostuu tärkeimmistä tietosuojaan liittyvistä aihepiireistä, jotka jokaisen henkilötietoja käsittelevän työntekijän tulee tietää.

Koulutuksen aihepiirejä ovat mm. henkilörekisterit, käyttötarkoitussidonnaisuus, henkilötietojen elinkaari, rekisteröidyn oikeudet ja rekisterinpitäjän velvollisuudet.

Tietosuojakoulutuksen kesto on n. 60+60 minuuttia. Koulutus sisältää kaksi osaa: Tietosuojan perusteet ja Tietosuojan pääperiaatteet. Pääkäyttäjä voi määrittää, suoritetaanko vain toinen vai molemmat osat. Kieliversiot: suomi ja englanti.

Tietosuojakoulutuksen tavoitteena on tehdä tietosuojasta helposti lähestyttävää ja ymmärrettävää. Sisältö on esitetty ymmärrettävästi sekä havainnollistettu esimerkein. Tämä takaa parhaat mahdollisuudet työntekijöiden motivoimiseksi.

Tietosuojakoulutus keskittyy asioihin, joihin työntekijät voivat omilla toimillaan vaikuttaa.

Koulutuksen sisältö on suunniteltu yhteistyössä tietosuojan asiantuntijayritys Privaonin kanssa.

responsive

built on granite

cyber security and privacy made easy!