Tietoturvakoulutus - Granite

Tietoturvan verkkokoulutus

Yrityksen tietoturvan ydin on työntekijöiden tietoturvaosaaminen. Tietoturvan verkkokoulutus on helpoin ja nopein tapa varmistaa henkilöstön tietoturvavalmius.  Kokeile palvelua ilmaiseksi 14pv ja osta palvelu hintaan 2€/käyttäjä/kk + alv. Osta väh. 50, maksat vain 1€/käyttäjä/kk. Osta väh. 500, maksat vain 0,5€/käyttäjä/kk. Laskutus vuosittain.

Aloita ilmainen demo:

Olen lukenut ja hyväksyn Graniten tietosuojakäytännön.

Slider
deploy

Helppo ja vaivaton käyttöönotto pilvipalveluna

reporting

Automaattinen raportointi & suoritusrekisteri koulutetuista

yearly

Vuosittainen koulutus & perehdytys aina saatavilla

secure

Tietoturvallinen alusta & säännöllinen tuotekehitys

usability

Suoraviivainen ja oppimista edistävä käyttökokemus

responsive

Responsiivinen palvelualusta sujuvoittaa suorittamista

tietoturvan-verkkokoulutus-screenshot

Tietoturvakoulutus selkeänä verkkokurssina

Säännöllinen tietoturvakoulutus ylläpitää tehokkaasti henkilöstön tietoturvaosaamista ja –tietoisuutta. Tietoturvan verkkokoulutuksen suorittaminen on tehty yksinkertaiseksi, jotta työntekijä voi keskittyä olennaiseen eli asioiden oppimiseen. Koulutus sisältää tärkeimmät tietoturvakäytännöt, jotka jokaisen työntekijän tulee tuntea. Voit aloittaa palvelun käytön ostamalla sen verkkokaupastamme.

Tutustu verkkokauppamme toimintaan Usein kysyttyjä kysymyksiä -sivulla.

Koulutus luo perustan tietoturvatietoisuudelle

Tietoturvakoulutus on valmis kokonaisuus, johon kuuluu selkeä koulutusmateriaali ja koulutuksen läpäisyn määrittävä lopputesti. Lopputestin suorittamisen jälkeen suoritus tallentuu järjestelmään ja työntekijä voi tulostaa itselleen suoritustodistuksen.

Vastuuhenkilöt voivat seurata reaaliajassa tietoturvakoulutuksen etenemistä ja tuloksia. Palvelu myös lähettää automaattisia muistutuksia tietoturvakoulutuksen suorittamisesta.

Tietoturvakoulutus koostuu tärkeimmistä tietoturvaan liittyvistä aihepiireistä, jotka jokaisen työntekijän tulee tietää työtehtävistä riippumatta.

Koulutuksen aihepiirejä ovat mm. sähköpostin ja internetin turvallisuus, laitteiden turvallinen käyttäminen, sosiaalinen media, luottamuksellisten tietojen käsittely ja sosiaalinen hakkerointi.

Tietoturvakoulutuksen kesto on n. 60+60 minuuttia. Koulutus sisältää kaksi osaa: Tietoturvallisuuden perusteet ja Työntekijä tietoturvallisuuden keskiössä. Pääkäyttäjä voi määrittää, suoritetaanko vain toinen vai molemmat osat.

Kieliversiot: suomi, englanti ja ruotsi.

Tietoturvakoulutuksen tavoitteena on tehdä tietoturvasta helposti lähestyttävää ja ymmärrettävää. Tietoturvakoulutus keskittyy asioihin, joihin työntekijät voivat omilla toimillaan vaikuttaa. Sisältö on esitetty ymmärrettävästi sekä havainnollistettu esimerkein. Tämä takaa parhaat mahdollisuudet työntekijöiden motivoimiseksi.

Kansainväliset parhaat käytännöt, kuten ISO27001 ja PCI DSS, edellyttävät vuosittaista henkilöstön koulutusta ja palvelu on todistetusti täyttänyt nämä vaatimukset useilla sertifioidulla asiakkaillamme.

responsive

built on granite

cyber security and privacy made easy!