Tietoturvapoikkeamat - Granite

Tietoturvapoikkeamat

Yrityksen tietoturva- ja tietosuojapoikkeamien hallinta on yksinkertaista Graniten tietoturvapoikkeamat-palvelulla. Kuka tahansa organisaation jäsen voi tehdä poikkeamailmoituksen, josta lähtee automaattinen muistutus poikkeamien käsittelijöille. Poikkeamien seuranta ja hallinta onnistuu helposti graafisen raportoinnin avulla. Kokeile palvelua ilmaiseksi 14 päivän ajan ja osta palvelu hintaan 19€/käyttäjä/kk +alv. Laskutetaan kuukausittain.

Aloita ilmainen demo:

Olen lukenut ja hyväksyn Graniten tietosuojakäytännön.

tietoturvapoikkeamat
deploy

Helppo ja vaivaton käyttöönotto pilvipalveluna

reporting

Selkeä ja käytännönläheinen dokumentointi

best-practices

Havainnot ja poikkeamat  helposti käsittelyyn

secure

Tietoturvallinen alusta & säännöllinen tuotekehitys

usability

Tuloksellisuutta edistävä suoraviivainen käyttöliittymä

responsive

Päätelaitteesta riippumaton vaivaton arviointi

Tietoturvapoikkeamat

Kokeile Tietoturvapoikkeamat-palveluamme ilmaiseksi

Tietoturvapoikkeamat-palvelu on nopea ja selkeä tapa hallita yrityksen tietoturva- ja tietosuojapoikkeamia. Palvelu mukailee Valtiovarainministerin Tietoturvapoikkeamatilanteiden hallinta – VAHTI-ohjetta, jolloin dokumentaatio tulee tehtyä riittävällä tarkkuudella ja poikkeamien hallinta on helposti todennettavissa. Voit aloittaa palvelun käytön ostamalla sen verkkokaupastamme.

Tutustu verkkokauppamme toimintaan Usein kysyttyjä kysymyksiä -sivulla.

Tietoturva- ja tietosuojapoikkeamat hallintaan

Tietoturva- ja tietosuojapoikkeamien kirjaaminen ja seuraaminen on helppoa tietoturvapoikkeamat-palvelun avulla. Palvelun mahdollistaakin koko henkilökunnan osallistumisen työympäristön tietoturvaongelmien havaitsemiseen ja ratkaisemiseen. Näin voidaan parantaa koko yrityksen tietoturvaa- ja tietosuojaa, joka on varsinkin Euroopan unionin yleisen tietosuoja-asetuksen tultua voimaan tärkeämpää kuin koskaan.

Tietoturvallisuuden hallintaan kohdistuu paljon vaatimuksia. Tietoturvapoikkeamia tulee havaita ja analysoida sekä niihin tulee reagoida oikealla tavalla. Graniten tietoturvapoikkeamat-palvelulla voidaan nopeasti ja todennettavasti hallita yrityksen tietoturva- ja tietosuojapoikkeamia. Palvelu mukailee Valtiovarainministerin Tietoturvapoikkeamatilanteiden hallinta – VAHTI-ohjetta, jolloin dokumentaatio tulee tehtyä riittävällä tarkkuudella.

Palvelun avulla pystyt erottelemaan erilaiset poikkeamat ja määrittelemään niille korjaavat toimenpiteet. Poikkeamia voidaan analysoida ja niille voidaan muun muassa määrittelemään juurisyyt, jolloin nähdään mitkä syyt yrityksessäsi aiheuttavat suurimman osan tietoturva- tai tietosuojapoikkeamista. Korjaavien toimenpiteiden kirjaaminen ja seuranta on tehty niin yksinkertaiseksi, että korjaavat toimenpiteet oikeasti etenevät.

Palvelun automaattisen raportoinnin avulla nähdään, kuinka paljon poikkeamia on raportoitu ja onko ne käsitelty ajoissa. Tietosuojavastaava tai tietoturvapäällikkö on helppo seurata yrityksen tietoturvallisuuden yleistilannetta. Lisäksi raportointi näyttää kuinka vakavia poikkeamia on havaittu ja kuinka tehokkaita yrityksen tämän hetkiset suojausmenetelmät ovat. Palvelu voi lähettää automaattisesti sähköpostin käsitellystä poikkeamasta poikkeaman tekijälle.

responsive

built on granite

cyber security and privacy made easy!