Turvakierrokset - Granite

Turvakierrokset

Turvakierrokset-palvelu perustuu Työterveyslaitoksen ELMERI+ -menetelmään, jolla voidaan arvioida koko työpaikan tai yksittäisten työpisteiden turvallisuutta. Havaittujen turvallisuuspoikkeamien käsittely on helppoa ja voit automaattisten muistutusten avulla varmistua, että havaitut poikkeamat korjataan ajoissa. Kokeile palvelua ilmaiseksi 14pv ja osta palvelu hintaan 19€/käyttäjä/kk + alv. Laskutetaan kuukausittain.

Aloita ilmainen demo:

Olen lukenut ja hyväksyn Graniten tietosuojakäytännön.

turvakierrokset
deploy

Helppo ja vaivaton käyttöönotto pilvipalveluna

reporting

Selkeä ja käytännönläheinen dokumentointi

best-practices

Asiantuntijoiden kehittämä arviointirakenne

secure

Tietoturvallinen alusta & säännöllinen tuotekehitys

usability

Tuloksellisuutta edistävä suoraviivainen käyttöliittymä

responsive

Päätelaitteesta riippumaton vaivaton arviointi

screenshot-turvakierrokset

Turvakierroksen tekeminen nopeasti mobiililaitteella

Turvakierrokset on helppo tehdä mobiililaitteella tai tabletilla, koska palvelu on responsiivinen. Tarvitset vain nettiselaimen ja tunnukset, ja olet valmis arvioimaan työpaikan turvallisuutta ELMERI+-menetelmän 14 kohdan tarkistuslistan avulla. Tutustu turvakierrokset palveluumme omaan tahtiisi maksuttoman demomme kautta.

Tutustu verkkokauppamme toimintaan Usein kysyttyjä kysymyksiä -sivulla.

Turvakierros-palvelu pitää työpaikan vaarat hallinnassa

Turvakierros-palvelu perustuu Työterveyslaitoksen ELMERI+ -menetelmään. Palvelulla voidaan arvioida koko työpaikan tai yksittäisten työpisteiden turvallisuutta. ELMERI+ -menetelmä käy läpi työntekijöiden työtapojen turvallisuuden, ergonomian, kone- ja laiteturvallisuuden, liikkumisturvallisuuden, järjestys ja työhygieenisten työympäristötekijöiden turvallisuuden. Turvakierros-palvelun avulla on helppo ja nopea käydä läpi kaikki menetelmän 14 vaaratekijää ja arvioida ovatko ne kunnossa vai eivät.

Käydessäsi läpi kaikki 14 vaaratekijää tunnistat systemaattisesti turvallisuuspoikkeamat. Havaituille poikkeamille määritellään vastuuhenkilö, jonka vastuulla on poikkeaman korjaaminen. Palvelu lähettää automaattisesti kirjatusta poikkeamasta vastuuhenkilölle sähköposti-ilmoituksen. Poikkeamaan määritellään myös korjaavat toimenpiteet, niiden määräpäivä ja työmääräarvio. Tämä mahdollistaa työpaikan turvallisuuden parantamisen helposti ja todennettavasti.

Palvelussa on automaattinen graafinen raportointi, jonka avulla arvioitavan kohteen kokonaistilanne on helposti nähtävissä. Raportointi näyttää muun muassa paljonko poikkeamia on kirjattu ja kuinka niitä on käsitelty eli onko poikkeamia käsitelty ajoissa, myöhässä vai onko ne täysin korjaamatta. Palvelusta saa myös nopeasti PDF-raportoinnin jaettavaksi kahvipöydässä tai Excel-listauksen kaikista havaituista poikkeamista.

Palvelu on selainpohjainen ja sitä on helppo käyttää missä vain. Voit käyttää palvelua mobiililaitteellasi tai tabletillasi samaan aikaan kun kierrät kohteessa ja havainnoit turvallisuuden tilaa. Tehokkaat seurantaominaisuudet varmistavat turvallisuuden jatkuvan kehittämisen.

responsive

built on granite

occupational safety and health made easy!