Turvallisuushavainnot - Granite

Turvallisuushavainnot

Käyttövalmis turvallisuushavainnot-palvelu on kehitetty vastaamaan modernin turvallisuustoiminnan tarpeita. Palvelu mahdollistaa nopean ja suunnitelmallisen turvallisuushavaintojen raportoinnin ja hallinnan. Palvelu on erittäin käyttäjäystävällinen ja helppo ottaa käyttöön. Kokeile palvelua ilmaiseksi 14pv ja osta palvelu hintaan 29€/käyttäjä/kk. Laskutetaan kuukausittain.

Aloita ilmainen demo:

Olen lukenut ja hyväksyn Graniten tietosuojakäytännön.

Slider
deploy

Helppo, nopea ja vaivaton käyttöönotto pilvipalveluna

reporting

Automaatisesti päivittyvä rekisteri helpottaa toimenpiteiden seurantaa

governance

Havainnot ja poikkeamat helposti käsittelyyn

secure

Tietoturvallinen alusta & säännöllinen tuotekehitys

usability

Ilmoituksista käytännön korjaustoimenpiteisiin paikasta riippumatta

responsive

Responsiivinen palvelualusta mahdollistaa sujuvan raportoimisen

incident-gallery

Työntekijät mukaan turvallisuuden kehittämiseen

Turvallisuushavainnot-palvelun avulla työntekijän on vaivatonta kirjata turvallisuushavainto ja lisätä tarvittavat kuvat täyttämällä yksinkertainen lomake mobiililaitteellaan. Palvelu lähettää vastuuhenkilöille sähköposti-ilmoituksen uusista turvallisuushavainnoista ja vastuuhenkilöt luokittelevat havainnot sekä määrittävät korjaavat toimenpiteet. Voit aloittaa palvelun käytön ostamalla sen verkkokaupastamme.

Tutustu verkkokauppamme toimintaan Usein kysyttyjä kysymyksiä -sivulla.

Turvallisuushavainnot luovat turvallisuuskulttuuria

Turvallisuushavainnon tekeminen on palvelussa erittäin nopeaa. Havaintojen tekemistä varten on linkki, joka ei vaadi käyttäjätunnuksia tai erillisiä appeja – palvelu toimii kaikilla mobiililaitteilla.

Työntekijä täyttää palvelussa havainnon kuvauksen ja liittää sitä tukevan kuvan havaintolomakkeelle. Palvelu lähettää määritellyille vastuuhenkilölle ilmoituksia ja muistutuksia turvallisuushavainnoista, jolloin varmistetaan niiden käsitteleminen. Ilmoitukset sisältävät linkin, josta pääsee tarkastelemaan kirjattua turvallisuushavaintoa, tutkimaan sitä ja asettamaan sille korjaavia toimenpiteitä.

Jotta työssä tapahtuvia vahinkoja saataisiin ehkäistyä tehokkaasti, on tärkeää, että turvallisuushavaintoja saadaan systemaattisesti kerättyä esimerkiksi läheltä piti -tilanteista ja muista havaituista vaaroista. Palvelun kerää turvallisuushavainnot yhteen ja jalostaa niistä automaattisesti visuaalista raportointia, joten havainnoista voi helposti tehdä hyödyllisiä löydöksiä ja oivalluksia työturvallisuuden kehittämiseen. Huomaat myös poikkeamat käsittelyprosessissa ja voit kohdistaa koulutusta ja perehdytystä oikeille henkilöille. Kokonaistilanteen kattava hahmottaminen auttaa myös priorisoimaan korjattavia toimenpiteitä.

Valmiit raportit saa automaattisesti myös pdf- ja excel-muotoon, jolloin ne on helppo jakaa sisäisesti. Lisäksi jokaisesta turvallisuushavainnosta on mahdollisuus tulostaa erillinen yhden sivun pdf esimerkiksi ilmoitustaululle.

Turvallisuushavainnot-palvelun toiminnot ovat tehty mahdollisimman selkeiksi, jolloin toimintamallin käyttöönotto suuressakin yrityksessä on vaivatonta ja nopeaa. Havaintojen tekeminen on yksinkertaista, käsittely selkeää ja onnistuu mobiililaitteilla, korjaavat toimenpiteet ovat seurannassa ja lisäksi työntekijä saa palautteen sähköpostiinsa kun turvallisuushavainto on kokonaan käsitelty.

Prosessi ja sitä tukevat automaattinen raportointi on mietitty alusta loppuun tukemaan turvallisuuskulttuurin kehittymistä. Kokemuksemme mukaan turvallisuushavaintojen määrä moninkertaistuu ja korjaavia toimenpiteitä toteutetaan enemmän kun palvelu on selkeä ja ymmärrettävä kaikille käyttäjille.

Poikkeamailmoitusten määrä on kasvanut Graniten käyttöönoton jälkeen yli 300% ja käsittelyajat ovat kutistuneet huomattavasti. Emme halua edes ajatella aikaa ennen Granitea.

Tor Edgren
Algol Oy

Aikaisemmin ilmoituksista aiheutuneiden korjaavien toimenpiteiden määrä oli n. 30 – 40 %. Nyt Graniten avulla olemme kyenneet nostamaan tuon luvun jopa 90 %:iin.

Jukka Sadeharju
Bemis Valkeakoski Oy
responsive

built on granite

risk management made easy!