Usein kysyttyjä kysymyksiä - Granite

Aloittaminen

Miten palvelun käyttö aloitetaan?

Palvelun maksaminen onnistuu kaikilla yleisillä luottokorteilla. Onnistuneen maksun jälkeen saat pääkäyttäjätunnukset palveluun, joka on valmis käyttöä varten. Asiakastukemme on turvanasi mikäli tarvitset apua.

Mitä palvelu sisältää?

Palvelu sisältää aina kaikki toiminnallisuudet valitsemallesi käyttäjämäärälle – yksinkertaista! Palvelun kokeiluversiossa palvelun toimintoja on rajattu ylläpidon ja keston (14 päivää) osalta.

Mitkä ovat palvelun käyttöehdot?

Palvelun käyttöehdot löytyvät osoitteesta: granite.fi/kayttoehdot/

OSTAMINEN

Koulutuspalveluiden paljousalennukset?

Kun ostat koulutuspalvelun vähintään 50 käyttäjälle, saat alkuperäisestä käyttäjäkohtaisesta hinnasta 50% alennusta. Kun ostat palvelun vähintään 500 käyttäjälle, saat alkuperäisestä käyttäjäkohtaisesta hinnasta 75% alennusta.

Alennus kohdistuu koko käyttäjämäärään eli sinun kannattaa ostaa esim. 50 käyttäjää heti kun tarpeesi on vähintään 25 käyttäjää, koska näiden käyttäjämäärien kokonaishinta on alennuksesta johtuen täsmälleen sama. Tämä on tapamme skaalata hintaa, jotta se olisi kohtuullinen myös suuremmille käyttäjämäärille.

Onko ostaminen turvallista?

Sivustomme ja ostajan välinen liikenne on aina vahvasti salattua kuten verkkopankeissa. Luottokorttitietojen turvallinen ja standardien mukainen käsittely tapahtuu kansainvälisesti tunnustetussa Stripe palvelussa. Granite ei koskaan käsittele luottokorttitietojasi.

Milloin kannattaa kysyä tarjous?

Tarjousta kannattaa pyytää kun tarvitset räätälöintiä palvelun sisältöön, API-rajapintoja, kertakirjautumisen tai mikäli käyttäjämääräsi on suuri. Voit jättää tarjouspyynnön täällä: granite.fi/tarjous/

Tilauksen hallinta

Tilauksen kesto?

Tilaus on voimassa toistaiseksi. Palvelukohtaisella sivulla on ilmoitettu, onko palvelu kuukausi- vai vuosilaskutteinen. Tilaus veloitetaan luottokortiltasi laskutusjaksottain ja on voimassa niin pitkään kunnes irtisanot tilauksen tai mikäli emme saa veloitettua luottokorttiasi.

Tilauksen päättymiseen liittyen asiakastukemme on sinuun aina yhteydessä ennen kuin suljemme palvelun, joten et menetä tietojasi.

Tilauksen irtisanominen?

Voit irtisanoa tilauksen milloin tahansa verkkokauppamme asiakassivulla, jonne saat tunnukset tilauksen yhteydessä. Jo maksettuja suorituksia ei palauteta eli tilaus päättyy jo maksamasi jakson loppuun.

Miten käyttäjä määritellään?

Käyttäjällä tarkoitetaan aktiivisena olevaa käyttäjätunnusta, jolla voidaan kirjautua palveluun. Voit milloin tahansa passivoida ja aktivoida käyttäjiä ylläpitotoiminnoilla ja määrittää käyttäjien käyttöoikeuksia.

Koulutuspalveluissa vain aktiivisten käyttäjien tulokset näytetään raportoinnissa. Käyttäjämäärä kannattaakin laskea joko yrityksen koko henkilömäärän mukaan tai sen perusteella, montako henkilöä yhteensä käyttää vuositasolla palvelua.

Voinko lisätä palveluun käyttäjiä?

Kyllä. Voit lisätä palveluun käyttäjiä milloin tahansa verkkokauppamme asiakassivulla. Voit myös lisätä tilaukseesi muita Graniten palveluita. Vanhojen verkkokauppa-asiakkaiden tekemät palvelut lisätään automaattisesti heidän olemassa oleviin tilauksiinsa.

Miten palvelu kehittyy?

Graniten palvelualustaa ja palveluita kehitetään jatkuvasti. Julkaisemme vuosittain kolme merkittävää versiopäivitystä, joista tiedotetaan asiakkaille sähköpostilla. Kehitämme jatkuvasti myös kokonaan uusia palveluja, jotta voisit myöhemmin laajentaa käyttöä ja saada lisää hyötyjä Granitesta.

Miten palvelun tietoturvallisuus on varmistettu?

Tutustu kattaviin tietoturva- ja tietosuojakäytäntöihimme täällä: granite.fi/tietoturva-tietosuoja/

responsive

built on granite

risk management made easy!